NK RUDAR Novosti Visoka pobjeda Rudara u Orehovici – petarda Marka Šoltića domaćinu

Visoka pobjeda Rudara u Orehovici – petarda Marka Šoltića domaćinu

Visoka pobjeda Rudara u Orehovici – petarda Marka Šoltića domaćinu post thumbnail image

CROATIA( Orehovica) – RUDAR 2:8(0:3)

Odigrao je Rudar i posljednju pripremnu utakmicu uoči početka natjecanja u 3. HNL ligi. Gostovao je kod međimurskog drugoligaša  ekipe Croatie iz Orehovice i  izborio uvjerljivu pobjedu 2:8 (0:3).

Teško je nakon ove utakmice reći koji nivo forme je dostigla mlada ekipa Rudara s obzirom na kvalitetu jučerašnjeg protivnika, jer to su ipak dva različita nogometna svijeta, no prateći dosadašnje pripreme same ekipe stječe se dojam da je trener Dražen Škvorc  na dobrom putu u stvaranje jedne solidne poletne ekipe.Nakon dužeg vremena(godišnji odmori) ekipa Rudara je bila skoro kompletna nedostajali su samo Rajf i Mesarić , ali su ponovo priliku dobili mladi  vratar Horvatić i L. Zadravec.O samoj utakmici  koja je cijelo vrijeme bila jednosmjerna,  istaknimo strijelce prije svih Marka Šoltića koji se raspucao jučer, smjestivši pet komada u domaću mrežu, a strijelci su bili još E. Pintarić, L. Zadravec i K. Nedeljko.Utakmicu je rutinerski odsudio Silvo Kozjak.

U subotu 24. 08. u 17,30 Rudar u 1. kolu 3. HNL na Šuderki dočekuje starosjedioca u 3. ligi ekipu Bjelovara, pa je ovo ujedno i poziv svim prijateljima i navijačima Rudara da se odazovu na ovu utakmicu i tako sportskim navijanjem  pomognu svom klubu na startu  novog natjecanja.

Utakmicu sude: glavni sudac: Ivan Slunjski 1. pomoćni: Tomislav Hudika, 2. pomoćni: Siniša Fajfarić 4. sudac: Lučano Blašković delegat: Polančec

(tekst: zr, foto: zr, fb: NK Rudar)

Preuzeto sa www.muralist.hr

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Related Post