Rudaru minimalna pobjeda u srazu s ekipom Međimurca

RUDAR – MEĐIMUREC  1:0 (0:0)

U pretposljednjoj pripremnoj utakmici pred start prvenstva Rudar je na Šuderki ugostio člana 4. HNL lige ekipu Međimurca iz Dunjkovca –Pretetinca i izvojevao pobjedu od 1:0. Strijelac jedinog zgoditka na samoj utakmici bio je Pono Pintarić u drugom dijelu utakmice nakon lijepo izvedene akcije.

Inače prisustvovali smo lijepoj, dinamičnoj utakmici punoj tempa u kojoj su obje ekipe pokazale da dosta spremne ulaze u početak natjecanja. Rudar ni u ovoj utakmici nije bio kompletan (nedostajali su Rajf, Vinko , Mesarić i A. Zadravec i već duže vrijeme ozlijeđeni Radek) tek će se ekipa kompletirati do kraja, tek negdje u drugom kolu prvenstva.Inače gledali smo utakmicu s dosta prigoda na jednoj i drugoj strani što je svakako zadovoljilo oko 150 gledatelja.

Zaista lijep broj za jednu prijateljsku utakmicu što dokazuje da su se gledatelji zaželjeli nogometa te se na prvoj prvenstvenoj utakmici 24. 08. 2019. U 17,30 sati na Šuderki protiv ekipe Bjelovara može očekivati lijepa podrška navijača.

Prije toga Rudar u utorak igra u Orehovici zadnju pripremnu utakmicu.
Za Rudar nastupili su: Končić, Novak, Kuhar, Radiković, M. Zadravec, Šardi, Slunjski, Šoltić, E. Pintarić, P. Pintarić, Antolović – Horvatić, Nedeljko, Zrna
Gosti jako dobri s dobro ukomponiranom ekipom i po nama bit će jedan od favorita za sam vrh 4. HNL lige.

(tekst i foto: zr)

Preuzeto sa www.muralist.hr

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)