Rudar u prvoj pripremnoj utakmici remizirao u Donjem Kučanu s Zelengajem

Rudar je nakon prvog tjedna priprema odigrao i prvu pripremnu utakmicu u  Donjem Kučanu protiv tamošnjeg  četveroligaša  ekipe Zelengaja. Konačan rezultat utakmice bio je 2:2 , iako slobodno možemo reći da domaćini mogu biti jako zadovoljni takvim rezultatom.

Rudar je cijelu utakmicu bio bolji takmac, imao igru u svojim nogama i prvi došao u vodstvo zgoditkom Dejana Slunjskog iz kaznenog udarca. Domaćini brzim kontrama preko svog najopasnijeg   igrača Mlakara ugrožavaju gol Rudara, te nakon dviju pogreški  u obrani  preokreću rezultat s dva zgoditka i odlaze na  odmor  rezultatom 2:1.

U drugom dijelu Rudar je apsolutno bolja ekipa te se cijelo vrijeme igra na polovici domaćina, no i u tom dijelu utakmice kao i prvom promašeno je puno izglednih prigoda. Rezultat lijepim udarcem pred sam kraj utakmice poravnava na 2:2 Antonio Zadravec.

Ono što se moglo vidjeti  je to da  je Rudar okupio dobru ekipu  te treba očekivati samo još napredak  u igri . Idući vikend Rudar nastupa na turniru u Hlapičini, a o točnom rasporedu  turnira  još ćemo vas izvijestiti.

(tekst i foto: zr)

Preuzeto sa www.muralist.hr

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)