Rudar u obostrano borbenoj igri samo do boda s ekipom Nedeljanca

Rudar i u 17. kolu Četvrte nogometne lige ČK- VŽ nije uspio uknjižiti više od boda. U drugom kolu nastavka proljetnog dijela prvenstva na Šuderku je došla čvrsta ekipa Nedeljanca koju je u prvom dijelu prvenstvu svladao na njihovom igralištu s 0:2. Rudar je u utakmicu ušao skoro bez polovice prvog sastava naime teže su ozlijeđeni Vurušić, Vinko, Radek, na klupi je zbog ozljede bio Toplek, a radi akumuliranih kartona nisu mogli nastupiti Šprajc i Petak. Zbog toga je trener Domjanić imao dosta problema oko sastava te je u konačnici Rudar i zadovoljan rezultatom, iako je vrlo lako mogao doći do sva tri boda,da je Gabrijel Radiković u 68 minuti iskoristio najizgledniju prigodu na utakmici.

Inače nismo prisustvovali utakmici u kojoj bi umirali od ljepote, ali smo zato vidjeli jednu čvrstu borbenu utakmicu u kojoj su gosti možda imali i veći posjed lopte. Ali je Rudar bio opasniji.

Utakmicu je s dosta grešaka na obje strane vodio Nino Vugrinec, pas je u jednom momentu utakmica dobila dosta oštar tijek. Na kraju pravedna podjela bodova.

4. međužupanijska liga ČK – VŽ , Igralište Šuderka M. Središće, 17.kolo , 16. 03. 2019.
RUDAR – NEDELJANEC 0:0

Suci: Nino Vugrinec, Dražen Rohtek, Ivica Svetec

delegat: Dino Jambrović

Gledatelja: 180

RUDAR: Rajf, Šardi, Vuri, A. Zadravec, Šoltić, G. Radiković, Novak, M. Zadravec, Goričanec, M. Radiković(76′ Toplek), Skoliber pričuve: Toplek, Končić trener: Željko Domjanić

NEDELJANEC: Mikić, Škvarić, Žmegač, Đunđek(60′ Buden), Matučec, Levatić(66′ Puclin), Hanžek, Rog, Hruškar(90′ Štefuljj),Bistrović(46′ Kovačić),Glavaš pričuve: Stipan, Buden, Gazdek, Kovačić, Puclin,Blaži, Štefulj trener; Damir Maretić

(tekst: zr foto: Tin Tomanić)

Preuzeto sa www.muralist.hr

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)