RUDAR REMIZIRAO U POSLJEDNJOJ DOMAĆOJ UTAKMICI U OVOJ GODINI

Ni u 14. kolu natjecanja Rudar nije uspio uknjižiti tri boda na svom terenu  u srazu sa ekipom Pušćina.  Isto kao i u prošlom kolu u igri sa ekipom Zadrugara i ovaj put su Rudarovci pružili slabu i anemičnu igru. Kao da jednostavno ne postoji želja za pobjedom  i igrom. Sve se svodi na pokušaj odrađivanja posla , a ako u tome nema srca i htijenja onda to ne ide.

Previše je u toj igri želje za samoisticanjem , nema kolektivne igre , a bez toga svaka kompaktna i borbena ekipa Rudarovcima predstavlja problem. Očito je dosta velika kriza zahvatila ekipu Rudara koja je već  dosta dugo u manje-više istoj postavi i sve više se pokazuje da u toj ekipi treba „svježe krvi“.

img_2241-1024x683

Prije su Rudarovci stvarali prilike i promašivali , ali i zabijali , a sada je problem  jer stvara se sve manje prilika . Stvaraju se neke polušanse , ali nedovoljno konkretne da bi se opasnije ugrozio gol protivnika. Očito je za Rudar sreća što do kraja jesenske polusezone ostaje samo još jedno kolo pa se tako u u zimskoj pauzi mogu presložiti i mobilizirati za proljetni dio natjecanja.

Nakon nepotpunog 14.kola Rudar je na 7.mjestu sa 20.bodova , a posljednje kolo odlazi na noge lideru Varteksu pa se tamo baš ne mogu očekivati bodovi s obzirom na formu ekipe. Bez obzira na konačan plasman jesenjeg dijela mislim da ovu polusezonu već sada možemo smatrati kao dosta veliki posrtaj , za ekipu Rudara.

RUDAR – PUŠĆINE   0:0 (0:0)

4.MŽNL ČK- VŽ    19.11.2016.god.                        Igralište Šuderka   14.kolo 

Suci: Damir Klarić , Ivica Horvat ,Boris Jakovljev     delegat:Josip Lukinec 

Gledatelja : 150

img_2290-1024x683RUDAR: Rajf ,Den.Levačić ,Šardi ,Vuri ,Vurušić ,D.Šoltić, (68.Dan.Levačić),Novak ,N.Šoltić (86.H.Knežević) ,Radiković ,Horvat(60.Zadravec), M.Šoltić,  pričuve: Končić ,V.Knežević ,Dan.Levačić ,H.Knežević ,Zadravec ,Balaž, trener: Nikola Goričanec

PUŠĆINE : Kolar ,Fekonja D.(46.K.Fekonja),Mesec ,Bosilj ,Mikulec (86.Ignjić) Levanić ,Roginić ,Punčec ,Vrček ,Špicer,Celinger  pričuve: Posavec ,Gudlin,  K.Fekonja ,Horvat , Ignjić,  trener : Dejan Car

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)
Preuzeto sa www.muralist.hr

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)