Rudar remizirao s ekipom Šibenika u prvoj pripremnoj utakmici

Na pripremama u Šibeniku Rudar je danas odigrao i prvu prijateljsku utakmicu u pripremnom razdoblju.  Suparnici su im danas bili mladi nogometaši Šibenika (juniori). U vrlo živoj i dinamičnoj utakmici  prvi dio završio je  bez zgoditaka.

U drugom dijelu ekipe su pokazale puno efikasniji nogomet te su prisutni mogli vidjeti četiri lijepa i efektna zgoditka.

Prvi u vodstvo dolaze domaćini, no Rudar se ne predaje te u potpunosti zgodicima Filipa Novaka i Roberta Skolibera preokreće rezultat u svoju korist od 1:2. Recimo da je Rudar u tom periodu mogao i povećati rezultat , ali je lopta nažalost umjesto u mreži završila na stativi.

Domaćini ipak u posljednjim sekundama utakmice uspijevaju poravnati rezultat, te utakmica završava i najrealnijim rezultatom 2:2.

Evo što o samoj utakmici veli trener Željko Domjanić: „Jako sam zadovoljan kako smo odradili prvu utakmicu, držali smo se dobro, bili kompaktni . Tempo je bio jako dobar cijelu utakmicu, a za protivnika smo imali veoma dobru mladu, poletnu ekipu, školovanu koja puno radi trči. Bili smo bliže pobjedi zgoditak smo malo nesretno primili u posljednjim sekundama utakmice, ali nije toliko bitan rezultat koliko to da smo se pokazali u pravom svjetlu i jako sam zadovoljan odnosom i pristupom cijele ekipe, Ugodno me iznenadio i mladi Filip Radek koji nam se priključio u ovom prijelaznom roku. Dobro i sigurno je odradio zadatak koji je dobio i sigurno da će uz dobra rad još samo napredovati.“

Ekipa Rudara danas popodne još ima jedan trening, kao i sutra ujutro, a zatim  u popodnevnim satima kreću na put u M. Središće.

(tekst Z. Rihtarec, foto D. Cilar)

Preuzeto sa www.muralist.hr

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)