NK RUDAR Novosti Rudar nakon loše igre i pristranog suđenja bez bodova u Jalžabetu

Rudar nakon loše igre i pristranog suđenja bez bodova u Jalžabetu

Rudar nakon loše igre i pristranog suđenja bez bodova u Jalžabetu post thumbnail image

U 18. kolu međužupanijske lige Čakovec – Varaždin Rudar je gostovao kod ekipe Jalžabeta i nažalost doživio poraz.  Nakon dva  neriješena rezultata  tako ni u ovom trećem nastupu u proljetnom dijelu prvenstva  dijelu prvenstva igrači Rudara nisu  uspjeli upisati pobjedu.  Treba reći da  su sami prvenstveni krivci  što nisu došli do bodova. Bilo je tu premalo htijenja iako su dobro započeli utakmicu te su u prvih petnaestak minuta bili bolji protivnik i nisu iskoristili vrlo izglednu prigodu preko Skolibera.  Nakon toga bilo je previše nervoze u samoj ekipi.

Domaćin dolazi u vodstvo od 1:0  iz prve prave prigode i to 31. minuti, kada nakon jedne izgubljene  lopte na sredini terena domaći igrač Petrovečki  upućuje udarac prema golu te lopta pogađa nekog od igrača Rudara i  završava u mreži usprkos svim naporima vratara  Rajfa da je zaustavi. Tim rezultatom otišlo se na odmor.

I u drugom dijelu Rudar je počeo dobro imao inicijativu ali bez rezultata. Domaćini nakon brze kontre u 57. minuti povećavaju rezultat na 2:0  preko Možanića.

Rudar je i dalje ulagao puno napora, no očito da to nije bio njihov dan i jedino što su uspjeli bilo je smanjenje rezultata na 2:1, zgoditkom Roberta Skolibera u 73. minuti.

Posebna priča ove utakmice bio je sudac Goran Tomičić koji je svakom svojom gestom, zviždukom nastojao isprovocirati igrače Rudara i u tome uspijevao. Nismo jedno vrijeme uopće htjeli komentirati suđenja, jer pojedini suci su čudne biljke i zaista je nekad njihov posao teško obavljati. No ovakvo narcisoidno suđenje s očitom namjerom da nekog oštetiš ne spada na sportske terene, a i sam povjerenik za suđenje morao bi ipak pripaziti gdje i kako delegira te suce.  I još  jedno pitanje čemu služe delegati koji sjede i ništa ne vide ili ne žele vidjeti?

Rudaru ne preostaje ništa drugo nego okrenuti se novom susretu u subotu kada dolazi ekipa Međimurca iz Dunjkovca Pretetinca i pokušati u četvrtom susretu  doći do prve proljetne pobjede.

Na kraju se ispričavamo što zbog tehničkih problema nismo u mogućnosti objaviti fotografije s utakmice.

Četvrta nogometna liga Čakovec – Varaždin, Jalžabet, 24. 03. 2019. 18. kolo

JALŽABET – RUDAR 2:1(1:0)

Suci: Goran Tomičić(Varaždin), Dražen Sukanec, Matej Mesarić

Delegat: Željko Panić (Varaždin)

Strijelci: 1:0 31′ Petrovečki 2:0 57′ Možanić 2:1 73′ Skoliber

Gledatelja: 100

JALŽABET: Špicer, Petrovečki, Žugec, Možanić, Vrbek(88′ Tenčić), Hanc(60′ Bručić), Šaško, Modrić, Labaš, Car, Amanović pričuve: Deduš, Šamarija, Tenčić, Bručić, Franjčić, Kefelja Trener: Goran Vitković

RUDAR: Rajf, Šardi, Šprajc, Vuri, Zadravec, Šoltić, Radiković, Novak, Petak, Goričanec, Skoliber pričuve: Toplek, Mesarić, Končić, Vinko trener: –

(tekst zr, foto zr arhiva Muralista)

Preuzeto sa www.muralist.hr

Related Post