Održana godišnja skupština NK RUDAR

U prostorijama NK „Rudar“ M. Središće održana je 06.02.2016. godine (subota) redovita izborna skupština kluba. Sa bogatim dnevnim redom koji je imao čak 16 točaka izabran je novi (stari) IO kluba proširen sa dva nova člana. Podneseno je financijsko izvješće koje je pokazalo da je klub pozitivno poslovao tijekom prošle godine  te ju je završio u pozitivi što  je svakako veliki uspjeh cijelog vodstva kluba u ovim teškim vremenima za amaterski sport.

Predsjednik kluba Tomislav Nedeljko iznoseći  izvještaj o radu kluba posebno se zahvalio Gradu M. Središće i gradonačelniku  D. Srpaku te svim sponzorima koji su tako zdušno potpomagali rad kluba.

IMG_3656Trener Smiljan Liklin u svom obraćanju istaknuo je da će igrači i on uprijeti sve snage kako bi prvenstvo završili na samom vrhu ljestvice.

Na posebno odobravanje članova skupštine kluba te svih simpatizera kluba naišao je izvještaj voditelja ŠN „Rudar“ Kristijana Antolovića. Veoma dobri rezultati Škole nogometa te sam rad sa najmlađima i dalje će biti prioritet kluba. Jedino radi čega postoji mali žal je to što se i drugi gradski klubovi nisu uključili u rad ŠN, poput Plavih iz Peklenice. To pokazuje na njihov odnos jer se, iako su bili pozvani na skupštinu kluba nije odazvao nitko osim Plavih iz Peklenice. Šteta jer samo zajedništvo i međusobno uvažavanje  svima može donijeti koristi . IMG_3689

Gradonačelnik Dražen Srpak pozdravio je Skupštinu kluba i pohvalio veoma dobar klupski rad te rekao da zna za probleme koji tište klub oko nedostatka terena. Donesen je novi plan Grada pa će se sada stvoriti prostor i za izgradnju novog pomoćnog terena, možda već i ove godine.

Tomislav Nedeljko izabran je za novog , starog predsjednika kluba na mandat od 4 godine te dva dopredsjednika kluba Miljenko Zobić i Miljenko Štefanić, a izabrani su na isti period i članovi IO kluba : Tomislav Nedeljko , Zlatko Rajf, Kristijan Antolović , Miljenko Zobić , Miljenko Štefanić , Nikola Gašpar , Zlatko Rihtarec ,Vladimir Novak, Smiljan Liklin , Dalibor Liklin , Igor Hren, Dražen Šoltić , Romeo Kodba , Mišo Dobranić ,Tomislav Sabo , Leonard Sanjković i Denis Bogdan.

U Nadzorni odbor kluba ušli su : Stanko Jambrošić , Martin Novak i Nenad Podkrajac.

Nakon završenog skupa klub je za sve svoje simpatizere i članove skupštine pripremio mali domjenak.

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)