ODRANCI ODRALI RUDAR!

Rudar je odigrao i treću pripremnu utakmicu prije nastavka proljetnog dijela prvenstva. Nakon dva nešto lakša protivnika i dvije  pobjede u Lendavi  na umjetnoj travi protivnik je bio slovenski trećeligaš  Odranci . Doživljen je poraz od 5:0 (2:0) koji je apsolutno zaslužen i koji sam po sebi ne bi bio problem da se ekipa postavila kako treba. Opet se pojavio problem odnosa prema igri, klubu i ako hoćete samom treneru. Ono što zabrinjava je svakako igra. Brza predaja lopte , trke , borbenosti, sve što je već duže vrijeme krasilo ovu ekipu kao da je nestalo. Previše je tu carinjenja lopte , samouvjerenosti kao da jedino 055

Rudar zna igrati nogomet što se pokazalo i na današnjoj utakmici. Protivnik je bila ekipa koja upravo gaji način igre koji je krasio već duže vrijeme ekipu Rudara.

Odranci su zasluženo visoko porazili Rudar, mogao je rezultat biti i povoljniji da su se iskoristila 3-4 zicera. No možda je ovako i bolje  da se tri tjedna prije prvenstva uoče svi problemi i boljke te isprave na vrijeme.  Igrači Rudara nisu zaboravili igrati nogomet  i vjerujemo da će ovaj poraz napraviti klik u njihovim razmišljanjima o njihovoj igri.  Jedno je sigurno da ovakvim pristupom i igrom teško će biti učiniti nešto više u MŽNL.

Veliki je posao na treneru Liklinu  da u igrače vrati ono samopouzdanje , a i  povratku na igru koju su dosad pružali jer to navijači Rudara od njih s pravom očekuju.

Tekst ću završiti jednim interesantnim pitanjem Rudarovog navijača : „ Kaj su naši  pozobili da se utakmice denes igra v tri , jer ga ih opće nej na igralištu? „

(tekst i foto Z. Rihtarec)

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)