OBNAVLJA SE IGRALIŠTE RUDARA – ŠUDERKA ZATVORENA DO 1. KOLOVOZA

8232797a-8ba4-4fe1-a07f-ff57149df7e5Nakon završetka nogometne sezone u Rudaru su odmah prionuli poslu kako bi u što bolje stanje doveli samo igralište koje je već godinama podvrgnuto velikim opterećenjima s obzirom na broj kategorija i članova koji ga koriste. Sigurno da se izgradnja pomoćnog igrališta nameće kao nužno i to u što skorijem vremenu. No pošto to u ovom trenutku nije moguće ova  temeljita sanacija izvedena je po svim  donesenim kriterijima struke te će ovo sanirano igralište trebati posebno čuvati i održavati.

Pod budnim okom Miljenka Zobića potpredsjednika kluba i osobe zadužene za taj projekt, radove je izvela firma iz Zagreba, ona ista koja je uredila i igralište u Sv.Martinu za potrebe reprezentacije. Tako je prozračeno igralište, posijana nova trava, popjeskano igralište, poravnane veće udubine na samom terenu. Sada mjesec dana preostaje samo zalijevanje i košnja igrališta, kako bi se travnjak doveo do vrhunskog nivoa.

Ono na što posebno upozoravaju iz Rudara je da MOLE SVE  DA NE KORISTE IGRALIŠTE „ŠUDERKA“ DO 01.08.2016.godine  ZBOG OPORAVKA SAMOG TERENA I KAKO NE BI UNIŠTILI OVAJ SKUPI PROJEKT KLUBA. 

IZ KLUBA SE UNAPRIJED ZAHVALJUJU SVIM KORISNICIMA NA RAZUMJEVANJU. 

Isto tako zamolili su nas da obavijestimo građane da ne koriste terene Šuderke za šetanje pasa po igralištima kao i  za igre sa psima na njima kako ne bi u tom pogledu morali poduzimati drastičnije korake.

(tekst i foto Z. Rihtarec)

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)