NK RUDAR Novosti LAPORNIKI SRUŠILI VARTEKS

LAPORNIKI SRUŠILI VARTEKS

LAPORNIKI SRUŠILI VARTEKS post thumbnail image

Pobjedom od 2:1 nad veoma čvrstom i poletnom ekipom Varteksa Rudar je na domaćem terenu došao na bod iza vodećeg Jalžabeta koji je porazen u Nedelišću sa 2:1. Na Šuderki smo prisustvovali jednom veoma čvrstom susretu u kojem su gosti iz Varaždina prikazali vrlo dobar nogomet te prisilili ekipu Rudara na krajnju  ozbiljnost. U prvom dijelu obje ekipe stvorile su po dvije izgledne prilike od kojih su gosti imali zreliju , ali njihov igrač promašuje kako se veli stopostotnu šansu i puca daleko kraj gola.IMG_6441

Igrači Rudara su iz nekih nama neznanih razloga ušli u utakmicu dosta nervozno. Tu nervozu domaćina iskoristili su gosti  te imali loptu više u svom posjedu.  U drugi dio Rudar ulazi smirenije  i polako preuzima inicijativu. Po nama utakmicu je odlučila veća individualna kvaliteta igrača Rudara iako su gosti u svojim redovima imali dva prvoligaška igrača ((Dreven, Vukman). To se najviše vidjelo kod postizanja zgoditaka. Kod prvog odličan prodor Novaka koji je odlično prošao nekoliko igrača te sa korner linije zavrnuo u sredinu gdje gosti loptu odbijaju do M. Šoltića koji nakon još jednog dobrog driblinga smješta loptu iza leđa nemoćnog Drevena.

I kod drugog zgoditka za Rudar u 60. minuti odličan prolaz i dribling Vurušića pokraj nekoliko igrača  te završni udarac koji još jednom Drevena ostavlja nemoćnog. Nakon Vodstva od  2:0  domaćin kao da se malo opustio što koriste gosti koji sa nekoliko udaraca pokušavaju smanjiti rezultat , ali je vratar Rudara Rajf na svojoj uobičajenoj visokoj razini. Ipak uporni gosti uspijevaju smanjiti rezultat u 86. min. preko Kolarića nakon zaista lijepe akcije više igrača Varteksa.

IMG_6402

Sve u svemu zaslužena pobjeda Rudara i sada predstoji priprema za vrlo težak susret sa tradicionalno velikim sportskim rivalom ekipom Slobode iz Slakovca iduće subote. Sudačka trojka korektna jedina zamjerka neujednačenost kod primjene stegovnih mjera.(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)
Preuzeto sa www.muralist.hr

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Related Post