Dobra igra donijela tri boda Rudaru u Nedeljancu

Nakon domaćeg poraz u prvom kolu 4. nogometne lige Čakovec – Varaždin protiv ekipe Bednje Rudar je otišao na gostovanje kod ekipe  Nedeljanca i vratio se kući s punim plijenom i sigurnom pobjedom od 0:2, koja je mogla biti još puno uvjerljivija da  su Rudarovci iskoristili barem još neke od onih bezbrojnih prigoda koje su stvorili u ovoj utakmici.

Rudar je u ovu utakmicu ušao vrlo kvalitetno, napadački, agresivno s puno trke i ritma, a to mu se na kraju i isplatilo i donijelo zasluženu pobjedu.

U 10. minuti Roberto Skoliber koristi pogrešku domaćeg vratar i dovodi Rudar u vodstvo od 0:1.

Cijeli prvi dio utakmice Rudar je apsolutni vladar događanja na terenu i stvara puno prigoda što iz akcija, što iz prekida i  takvu jednu  prigodu nakon odličnog ubacivanja iz slobodnog udarca Evalda Vinka koristi Nino Šprajc te odličnim udarcem glavom povećava vodstvo Rudara na 0:2. Bilo je još prigoda od strane Rudara u prvom dijelu utakmice  no  preciznost nije bila baš na najvišoj razini.Baš na tom dijelu igre u realizaciji igrača više u napadu, prema riječima trenera Željka Domjanića, morat će se puno više raditi.

Drugi dio utakmice  Rudar je odradio više rutinski održavajući trenutni rezultat, ali i u tom dijelu utakmice Rudar je stvorio nekoliko prigoda no one nažalost nisu realizirane.

Trener Domjanić dao je prigodu za igru svim igračima koji su mogli ući u igru.

Domaćin dosta skroman u svojim nastojanjima, ali najviše zbog same agresivne igre Rudara za koju moramo reći da  je bila dobra, ali da ima još dosta mjesta za napredak i to naročito u samoj realizaciji.

U trećem kolu Rudar je domaćin ekipi Jalžabeta i to u subotu 01. 09. 2018. i 17,00 sati.

  1. nogometna liga Čakovec – Varaždin, Nedeljanec, 26.08.2018. 2.kolo

NEDELJANEC – RUDAR  0:2 (0:2)

Suci:  Dario Srnec, Dominik Mihoci, Rudolf Čižmešija,  delegat: Nikola Petek

NEDELJANEC: Pozder, Buden, Đunđek (79′ Žmegač), Matučec, Puclin, Levatić, Hanžek, Rog, Blaži, Gredelj (46′ Bistrović), Glavaš pričuve: Stipan, Žmegač, Bistrović, trener: Damir Maretić

RUDAR: Rajf, Levačić (90′ Tkalec), Šprajc, Šoltić, G. Radiković (53′ Vurušić ), F. Novak (65′ Goričanec), M. Zadravec, Toplek, Petak (53′ A. Zadravec), Vinko, Skoliber pričuve: T. Novak, Tkalec, Vuri, Vurušić (75′ M. Radiković), A. Zadravec, Goričanec, Radiković, trener: Željko Domjanić

Strijelci: 0:1 10′ Skoliber, 0:2 32′ Šprajc

Gledatelja: 150

(tekst i foto: Z. Rihtarec)

(dodatne fotografije Bojan Fošnar)

Preuzeto sa www.muralist.hr

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)