DOBAR NOGOMET I PODJELA BODOVA NA ŠUDERKI

U prvom kolu MŽNL ČK-VŽ na Šuderki prisustvovali smo vrlo lijepom nogometnom susretu dvije kvalitetne momčadi, sa na kraju najrealnijim rezultatom . Podjela bodova realan je odraz onoga što smo vidjeli na terenu. Gosti bolji u prvom, domaćini u drugom dijelu sa velikim brojem neiskorištenih prilika na jednoj i drugoj strani , možda nešto više kod domaćina.
RUDAR : MEĐIMUREC 1 : 1 ( 0 : 1 )

RUDAR : Rajf (kap) , Levačić(od 76.Radiković) , Šardi , Vuri , Horvat , D.Šoltić , Novak , Podgorelec (od 46. Vurušić) ,Čalopa (od 46. H.Knežević) N.Šoltić .,M.Šoltić pričuve:Končić , Žerjav , Vurušić , H.Knežević , Balaž , Radiković , V.Knežević trener : Vladimir Pavleković

MEĐIMUREC : Prekupec ,Bestijanić ,Kamenić ,Kai Tomoki ,Vabec ,Balić (od 81.Novak) , Hrustek , Piškor (od 88. Štrukelj) , Ogino Daigo ,(od 55.Kregar) ,S.Treska , D. Treska( kap) , pričuve: Petran, Cimerman , Fučko ,Ivanuša , Štrukelj , Novak , Kregar , trener : Ivan Jukić

Suci : Dario Bubek , Vjeran Tuksar , Saša Mihalić

delegat : Ivan Kozina

strijelci : 0 : 1 40.min D.Treska 1 : 1 60.min B.Vurušić

gledatelja : 300

DSCN3158

Čini nam se da su igrači Rudara dosta uplašeno ušli u utakmicu te u prvom poluvremenu nisu pružili onu svoju prepoznatljivu igru brzih pasova i proboja po bokovima. Predaleko su stajali od svojih protivnika , lopta je išlo sporo , a gosti su to iskoristili te nakon jedne pogreške Čalope u 40. mindošli u vodstvo preko D. Treske od 0 : 1. U drugo poluvrijeme kao da je na teren ušla sasvim nova ekipa domaćina, samouvjerena sa svojom prepoznatljivom igrom te je to odmah donijelo i opasnosti pred golom gostujućeg vratara Prekupeca. Takav način igre isplatio se domaćinu te je u 60.minuti preko B. Vurušića rezultat izjednačen na 1 : 1.
Boris koji je ušao u drugom dijelu svakako je donio osvježenje u napad Rudara i bio latentna opasnost po gol gostiju. Šteta što nije mogao iz objektivnih razloga proći cijeli ciklus priprema jer neosporno je da Vurušić mora imati mjesta u prvoj postavi ekipe. Do kraja utakmice Rudar je imao još nekoliko prilika no najveći je propustio u zadnjim minutama H. Knežević koji sa nekoliko metara prebacio prazan gol. No maramo biti pošteni i prema gostima koji su minutu prije toga također imali priliku za zgoditak , ali su u zadnji trenutak izblokirani u svom naumu. Međimurec iz Dunjkovca -Pretetinca predstavio se kao jedna dobra ekipa ,dobro organizirana, dobro vođena s klupe i vjerujemo da će iako novajlija u ligi svima predstavljati vrlo velik zalogaj. Na kraju i jedni i drugi moraju biti zadovoljni rezultatom koji obojici zbog prikazane igra daje lijepe mogućnosti u budućim kolima. U nedjelju 30.08.2015.god Rudar gostuje kod ekipe Varteksa iz Varaždina. Utakmica se igra u Jalkovcu , a počinje u 17,30 sati.

(Z. Rihtarec, foto R. Tomanić)

Preuzeto sa www.muralist.hr

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)