SMILJAN LIKLIN I SLUŽBENO NOVI TRENER RUDARA

Na sjednici IO NK Rudar koja je održana 04.12.2015. godine jednoglasnom odlukom svih članova IO  odlučeno je da će novi trener Rudara biti Smiljan  Liklin. Ono po čemu su se vodili članovi odbora bio je dugogodišnji rad Liklina kao osobe koja je uvijek uskakala kada je bilo najteže i u svemu tome imala  uspješne rezultate.

Smiljan Liklin je osoba koja cijelim svojim bićem diše za Rudar , ima odlične odnose sa igračima , najbolje ih pozna i oni njega. Došlo je vrijeme da mu se pruži šansa kao  prvom treneru  ekipe te Izvršni odbor smatra da će on njihovo povjerenje iskoristiti na najbolji način. Smiljan Liklin zahvalio se na povjerenju uz opasku da će učiniti sve kako bi opravdao povjerenje Izvršnog odbora. Ono što je bitno istaknuti je  to da su   i igrači preko svog kapetana Maria Rajfa dali potporu njegovom imenovanju.

Odlaskom Smiljana Liklina na mjesto prvog trener ekipe otvaraju se pitanja sportskog direktora kluba te tajnika , a to će se riješiti izborom novih ljudi na te dužnosti u pauzi prvenstva.  Muralistnovom treneru želi puno uspjeha u radu te se nada uspješnoj suradnji kakva je bila i do sada na drugim  dužnostima.

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

 

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)