RUDAR UVJERLJIVI POBJEDNIK TURNIRA U PEKLENICI

1 DAN

Puno problema imali su Plavi oko održavanja tradicionalnog turnira. Naime u zadnji trenutak  odustala im je ekipa Podturna i to iz opravdanih razloga, naime zbog učešća u kvalifikacijama za ulazak u 1. ML  jednostavno nisu mogli sudjelovati. Kako su  sve ekipe koje su htjeli pozvati već imale dogovorene susrete u pomoć im je priskočila ŠN „Rudar“ te kao četvrtu ekipu poslao svoju kategoriju igrača U-17. Mladići su sasvim opravdali pozivanje te pružili vrlo dobar otpor domaćinu Plavima gdje su u prvoj utakmici dana izgubili sa 2:4.

U drugoj utakmici dana sastali su se Budućnost iz  Miklavca i Rudar iz Murskog Središća. U zanimljivoj utakmici slavio je Rudar sa 1:4.

Tako je raspored za drugi dan slijedeći:

Za 3.mjesto   sastaju se Budućnost Miklavec – ŠN Rudar U-17   u 16,00 sati

Finale:   NK „Rudar“-NK „Plavi“      u  18,00 sati.

2 DAN

Utakmicom za 3. mjesto te finalnom utakmicom završen je dvodnevni turnir „Vol na ražnju“ u Peklenici. Po lijepom, ali vrlo vrućem i sparnom vremenu odigrane su dvije utakmice koje su svojom efikasnošću i kvalitetom zadovoljile sve prisutne gledatelje. Čak 17 golova imali su prilike vidjeti gledatelji u dvije utakmice.

U prvoj utakmici za treće mjesto ekipa Budućnosti iz Miklavca bila je bolja od ekipe ŠN „Rudar“ U-17 sa visokih 8:0, te tako zasluženo osvojio treće mjesto. U finalnoj utakmici između Rudara i domaćih Plavih sve je krenulo jednosmjernom ulicom, jer Rudar nije dozvolio nikakvo iznenađenje, kao nedavno u Hlapičini, te je deklasirao domaćina sa visokih 8:1.Tako je Rudaru zasluženo pripalo prvo mjesto na ovom turniru, gdje ipak ostaje žal što ga nije pohodilo više gledatelja.

Rezultati i konačni plasman:

Utakmica za 3.mjesto:  NK „Budućnost“ Miklavec- ŠN „Rudar“ U-17    8:0 

Finale:  NK „Rudar“ M.Središće- NK „Plavi“  Peklenica      8:1

Konačni plasman:

  1. NK „Rudar“ M.Središće
  2. NK „Plavi“ Peklenica
  3. NK „Budućnost“ Miklavec
  4. ŠN „Rudar“ U-17 M.Središće 

Preuzeto sa www.muralist.hr

Preuzeto sa www.muralist.hr

(Z. Rihtarec, foto R. Tomanić, Z. Rihtarec)

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)