RUDAR U ZADNJEM KOLU GOSTUJE KOD PRVAKA

U zadnjem 15.kolu MŽNL ČK-VŽ NK Rudar gost je kod sigurnog jesenskog prvaka ekipe Jalžabeta. Do prije tri kola situacija je bila obrnuta  Rudar je bio glavni pretendent na titulu jesenskog prvaka. Uzastopna tri Rudarova poraza vješto je iskoristila ekipa iz Jalžabeta i sada je vodeća sa čak sedam bodova prednosti u odnosu na Rudar koji je pao na treće mjesto. Bez obzira na to utakmica koja se igra u nedjelju 29.11.2015. godine u 13,30 sati na igralištu u Jalžabetu sigurno će biti derbi cijelog jesenjeg prvenstva lige.

Nakon smjene trenera Pavlekovića u Rudaru se nadaju pozitivnom šoku koji će utjecati na igrače te se nadju u Jalžabetu pokazati sve svoje znanje i kući se vratiti neporaženi. Ekipa je cijeli tjedan vrijedno trenirala pod vodstvom Smiljana Liklina koji će je voditi i na utakmici u Jalžabetu te spremna i kompletna nestrpljivo dočekuje susret sa jesenskim prvakom. Susret u Jalžabetu voditi će sudačka trojka na čelu sa Bojanom Jurasom  njegovi pomoćnici biti će Horvat i Mihalić , a delegat Vugrinec.

Pošto su u svima ostalim ligama gdje nastupaju naši gradski klubovi završena prvenstva o njihovim plasmanima kao i zadovoljstvu ili nezadovoljstvu  izvijestiti ćemo vas u idućim danima.

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

najava-VS-JALZABET

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)