Rudar u 1/8 finala Kupa MNS-a, a u novoj sezoni borba za plasman u 3. HNL i izgradnju tribina

Ovaj vikend 18. i 19. 08. 2018.  započinje natjecanje u  4. međužupanijskog ligi Čakovec – Varaždin. Rudar iz Murskog Središća svoje natjecanje započinje u subotu 18. 09. 2018. godine u 17,30 sati na igralištuŠuderka protiv odlične ekipe Bednje iz Beletinca.

Utakmicu u M. Središću sudi sudačka trojka na čelu s Bojanom Novoselom, a pomagat će mu Ivica Svetec, Nikola Pintarić dok će delegat utakmice biti Božidar Kolarić.

Rudar je ove srijede odigrao i utakmicu 3. kola Kupa MNS-a te je gostovao kod ekipe Bratstva iz Savske Vesi te izvojevao minimalnu, ali zasluženu  pobjedu od 2:3. Strijelci za Rudar bili su Matija Petak, Gabrijel Radiković i Karlo Goričanec. Ovom pobjedom Rudar se plasirao u 1/8 finala gdje ga očekuje ekipa Centrometala iz Macinca.

Na početku nove natjecateljske sezone za par riječi o planovima NK „Rudar“ zapitali smo predsjednika kluba gospodina Damira Cilara:

„Naš cilj je prije svega jačanje NK „Rudar“ kako na sportskom tako i na organizacijskom te infrastrukturnom planu, kao jedne od najmasovnijih i najstarijih udruga u našem gradu. U organizacijskom smislu smo dosta dobro posloženi, razmišljamo o nekim manjim promjenama unutar UO kluba, kako bi još više djelovali kompaktno i jedinstveno u zacrtanim nam ciljevima u bližoj budućnosti. Na sportskom planu svakako nam je cilj plasman u 3. HNL ligu, pa se upravo i zbog toga radi na izgradnji novog natkrivenog gledališta kao i nove kompletne infrastrukture počevši od svlačionica, kupatila, službenih prostorije, skladišta i dr.

Tu svakako moramo posebno naglasiti veliku pomoć Grada M. Središće, a posebno njezina gradonačelnika Dražena Srpaka. Izgradnjom ovakvog jednog reprezentativnog objekta svakako će veliku korist imati i ostale udruge u našem gradu, a klub će imati i sve uvjete za daljnji razvoj kvalitetnog nogometa, kao još bolje uvjete za razvoj mladih nogometaša kroz našu ŠN  „Rudar“, koja će također kroz ovaj objekt imati puno bolje uvjete za svoj rad.“

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)