Rudar oštro krenuo s pripremama za novu polusezonu – održali i domjenak sa sponzorima

Ovaj vikend točnije  19. 01. 2018. u petak s pripremama za nastavak sezone započeo je   središćanski  četvrtoligaš  NK „Rudar“. Pod vodstvom novog trenera Damira Vugrinca,  u pripreme se ušlo sa 19 nogometaša. To je trenutna situacija oko igrača, iako se još uvijek radi na dolasku  ponekog igrača, a seniorima bi se trebao pridružiti i mladi junior Filip Đuran.

Prema riječima trenera u ovom  pripremnom razdoblju  održati će se 24 treninga  na igralištu Šuderka. Od02. – 04.  Rudar  odlazi u Umag  gdje će se održati nekoliko treninga, a ujedno odigrati i prijateljska utakmica sa domaćim Umagom.

Planirano je u ovom razdoblju odigrati  6 pripremnih prijateljskih utakmica, a prva bi na rasporedu bila već  slijedeći vikend, kada će  u M.Središću  gostovati ekipa NK  „Međimurje“.

27.01. 2018.  NK „Rudar“ – NK „Međimurje“   15,00 sati

03.02. 2018.  NK „Umag“  – NK „Rudar“

NK  „D.Koncovčak“- NK „Rudar

NK „M.Mihaljevec“ – NK „Rudar

NK „Sokol“ – NK „Rudar“

NK „Omladinac“ NSR – NK „ Rudar“

Predsjednik kluba Damir Cilar i počasni predsjednik Zlatko Rajf ove subote su u ime klub pripremili već tradicionalni domjenak za sve sponzore kluba kako bi im zahvalili na podršci i financijskoj pomoći u protekloj kalendarskoj godini, a ujedno ih zamolili za daljnju takvu lijepu i nesebičnu pomoć.   Domjenku su se nakon odrađenog treninga pridružili i igrači sa trenerom i tako  ovo druženje učinili još ljepšim i ugodnijim.

(tekst i foto ZR)

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)