RUDAR NAKON PORAZA UGOŠĆUJE PUŠĆINE

Nakon neuspjeha prošlog tjedna u Cirkovljanu NK Rudar domaćin je ekipi Pušćina. Dakle u goste dolazi ekipa koja je svojim dosadašnjim rezultatima pokazala da je ekipa koja može pružati dobre igre protiv jačih momćadi u lizi. Radi se o kvalitetnoj i čvrstoj ekipi koja se nalazi na sredini tablice. Zato nogometaši Rudara moraju biti bolji nego prošli tjedan kako bi došli do pobjede. Zbog suspenzije odnosno tri žuta kartona pravo nastupa za domaću ekipu nemaju: Šoltić M., Rajf M. te Vuri, dok kod gostiju pravo nastupa nema samo jedan igrač: Terzić.

Pozivamo sve vjerne navijače Rudara da dođu i pomognu ekipi u osvajanju tri veoma važna boda. Kao što smo već ove sezone imali prilike vidjeti da se nedostatak nekoliko igrača može nadoknaditi, pa se nadamo da će tako i sada igrači svojom kvalitetom i znanjem biti sposobni nadoknaditi neigranje trojice igrača. Stoga se nadamo da će Rudar dodati 3 nova boda na svoj konto.

Utakmica se igra u subotu 30.04.2016.godine u 16:30 sati , a susret će voditi sudačka trojka na čelu sa Žganec. Pomagat će mu Nocak i Martan  , a delegat je Kozina.

najava-vs-puscine-home

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)