REMI RUDARA U VELIKOJ POLANI

Utakmicom u Velikoj Polani Rudar je nastavio mini seriju  pripremnih utakmica protiv slovenskih trećeligaša.

polana-rudar-3-3-097a

POLANA – RUDAR     3 : 3  (1:1)

Ovaj put suprotstavili su se ekipi Polane na njezinom igralištu. Prisustvovali smo jednoj lijepoj efikasnoj utakmici sa puno trke i lijepih akcija sa obje strane. Konačan neodlučan rezultat utakmice 3:3 po nama je realan iako nam se čini da su Rudarovci ovaj put bili bolja ekipa. Rudar je imao većinu utakmice inicijativu no dosta toga se promašilo, a čini nam se da su golovi primljeni dosta olako. No to ne mijenja vrlo pozitivnu sliku u odnosu na prošlotjedni susret sa Odrancima.

Rudar je u Polani nastupio bez svog  prvog vratara  Rajfa , no dostojno ga je zamjenio mladi Karlo Končić koji se istaknuo sa nekoliko odličnih intervencija te  tako pokazao da nakon braće Rajf u Rudaru polako stasa još jedan kvalitetan vratar. Pokazao je da će u slučaju potrebe trener  Liklin moći na njega ozbiljno računati. Očito su se isplatili  stalni treninzi. Tjelesno je ekipa pokazala da je spremna i da polako hvata formu . Strijelci na današnjoj utakmici  bili su Vedran Knežević i Dario Šoltić (2). Pohvalimo i lijep broj navijača Rudara  koji su pratili ekipu na ovom pripremnom susretu.

Zadnju pripremnu utakmicu Rudar igra 27.02.2016. godine  na svom igralištu Šuderka   sa ekipom Tromejnika iz Kuzme (Slovenija) i to u 16 sati.

(tekst i foto Z. Rihtarec)

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)