DRAMA NA ŠUDERKI – RAJF OBRANIO JEDANAESTERAC U 90. MINUTI

Tešku utakmicu odigrali su igrači Rudara sa vrlo dobrom ekipom Slobode iz Slakovca. Osjetilo se na igračima Rudara da im je ovo treća utakmica u roku od sedam dana. Nije bilo svježine u njihovoj igri , vidjelo se htjenje i  maksimalni trud , ali jednostavno nije išlo. Još kada se u 40. minuti povrijedio Radiković vidjelo se da će ovo biti jako teški dan za „lapornike“.

rudar-sloboda-s-1-1-070-1024x768

Gosti su pametnom igrom otupili sve pokušaje Rudara te iz brzih  protunapada opasno ugrožavali gol domaćina. Odličnim obranama Rajf u dva navrata  spašava Rudar , no u 37. minuti Pintarić je neumoljiv i dovodi  goste u vodstvo od 0:1. Golu je prethodila zanimljiva situacija jer pomoćni sudacČurila podiže zastavicu označavajući zaleđe na što reagiraju poneki igrači Rudara te zastaju što koristi Pintarić koji ulazi iz drugog plana i postiže zgoditak. Tim rezultatom odlazi se na odmor. Rudar nije imao nekih većih i značajnijih prigoda iako je posjed lopte bio u njegovu korist.

rudar-sloboda-s-1-1-056-1024x768

Pokušao je trener Goričanec izmjenom u poluvremenu pokrenuti ekipu , ali zamor od prijašnjih utakmica bio je prevelik. Gosti su u nastavku mirno čuvali rezultat bez nekih posebnih prilika dok je Rudar upro sve snage da barem poravna rezultat. Uspijeva to u 86.minuti kada gosti u svom kaznenom prostoru ruše Danijela Levačića i sudac Dumančić opravdano pokazuje na bijelu točku . Siguran realizator kaznenog udarca bio je Marko Šoltić te poravnava rezultat na 1:1. I tada Rudar stalno pritišće prema gostujućim vratima  stvarajući dosta poluprilika no ništa se iz njih nije izrodilo. I kad su već svi pomislili da je utakmici kraj gosti dolaze do neočekivane prilike kada u 90.minuti Vuriruši gostujućeg igrača i Dumančić opravdano još jednom pokazuje na bijelu točku . Kapetan gostijuSrnec izvodi udarac,ali Rajf ga efektno brani i Rudaru donosi zasluženi bod.  Tako je kapetan domaćina nadmudrio kapetana gostiju. Rudaru sada preostaje sedam dana da se odmori i dobro pripremi za novi prvenstveni okršaj iduće subote na Šuderki kada dočekuje momčad Sloge iz Čakovca.

 

RUDAR  – SLOBODA /S/   1:1 /0:1/

MŽNL ČK-VŽ                           17.09.2016.god.                   igralište Šuderka   5.kolo

Suci: Dumančić ,Čurila , Horvat                                          delegat: Nedeljko Kapeš

Strijelci:  0:1  37.min. Pintarić 1:1 86.min. M.Šoltić/KU/                  gledatelja:200

RUDAR:

 Rajf, Den.Levačić , Mikulić(46. Dan.Levačić) ,Vuri ,Vurušić ,D.Šoltić

(84.H.Knežević) Novak ,N.Šoltić ,Radiković(40.Balaž) ,Horvat ,M.Šoltić pričuve:

V.Knežević ,Dan.Levačić ,H.Knežević ,Podgorelec ,Balaž(79.V.Knežević) , Končić

Trener : Nikola Goričanec  predstavnik kluba : Smiljan Liklin

SLOBODA/S/:

Tkalčec ,Posavec ,Tkalec ,Novak ,Cvetković ,Katanec ,Srnec ,Begović ,Kolarić,

Pintarić/73.Korošec),Petek(88.Rodrigues)pričuve:Trstenjak,Hergotić ,Rodrigues ,Korošec , Mesarić ,Šarić ,Kocijan trener: Zvonimir Smrtić predstavnik kluba: Stjepan Petek

(tekst i foto Z. Rihtarec)

Preuzeto sa www.muralist.hr

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)