BOD IZ LUDBREGA VELIKI POTICAJ RUDARU ZA DERBI S POLETOM

Sa  bodom vratio se Rudar sa zaista  teškog gostovanja kod  ekipe sa samog vrha ljestvicePodravine iz Ludbrega. Rudar je u  utakmicu ušao sa dosta problema jer trener Goričanec ovaj put nije mogao računati na usluge standardnog stoperskog para Vuri (kartoni) – Šardi  (ozljeda) te na već od prije odsutnog zbog ozljede Radikovića. Zbog toga je bio prinuđen izvršiti neke izmjene već u samom početnom sastavu. Tako je nakon dužeg izostanka zbog bolesti svoje mjesto u ekipi zauzeo Matija Zadravec, a mjesto u prvih jedanaest  uzeo je i Vedran Knežević.  Oni kao i kompletna cijela ekipa Rudara odlično su odigrali ovu vrlo tešku i zahtjevnu utakmicu. Po veoma ružnom kišovitom vremenu  te dosta teškom terenu prisustvovali smo odličnoj  nogometnoj predstavi dva izjednačena suparnika. Bilo je dosta prilika  na  obje strane naročito u drugom dijelu utakmice kada se već osjetio umor zbog teškog terena pa je i koncentarcija bila nešto slabija.

podravin-rudar-0-0-251-1024x768

Istina možda je koju priliku više imao domaćin , ali je Rudar na svojim vratima imao svog kapetana Rajfa koji je sa nekoliko izvanrednih intervencija spriječio domaćina u postizanju zgoditka. I domaći mogu svom vrataru Banfiću zahvaliti na osvojnom bodu nakon što je obranio udarac glavom Danijelu Levačiću iz neposredne blizine.

Svakako je podjela bodova najrealniji rezultat ove kvalitetne utakmice kojoj su do najviše ocjene nedostajali samo  golovi. Očito se forma kod Rudara diže na sve viši nivo , a povratkom ozlijeđenih i kartoniranih igrača sigurno da će u subotnjem susjedskom derbiju sa Poletom iz Svetog Martina na Muri biti na najvišem nivou. Kako je i Polet u odličnom izdanju idući vikend 22.10.2016.godine na Šuderki  možemo očekivati jedan vrhunski nogometni spektakl. Još samo da posluži vrijeme i eto krasne prilike gdje provesti subotnje popodne.

podravin-rudar-0-0-258-1024x768

PODRAVINA – RUDAR   0 :0 /0:0/

MŽNL ČK – VŽ    9.kolo                                                  15.10.2012. Ludbreg

Suci : Dario Srnec ,Ivica Horvat , Dražen Sukanec     delegat: Vladimir Vugrinec

Gledatelja: 200   

PODRAVINA:  Banfić ,Vađunec ,Milošević ,Valjak ,Fajt ,Matijašec (88.Međimorec) ,N.Međimorec , Topalović ,Vuković(46.Kučko) ,Sušec ,Salajec pričuve: Tropšek ,Kučko ,Klekar ,Hrešč , Namjesni ,Premec,D.Međimorec trener:  Velimir Špikić

RUDAR:Rajf,De.Levačić,V.Knežević(54.Novak),Mikulić(88.H.Knežević) ,Vurušić ,Dan.Levačić ,D.Šoltić ,Zadravec , N.Šoltić ,Horvat, M.Šoltić  pričuve: H.Knežević , Novak , Balaž , Radiković , Končić/pv/ trener: Nikola  Goričanec

(tekst i foto Z. Rihtarec)

Preuzeto sa www.muralist.hr

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)